Fra i diversi problemi che deve affrontare la ristorazione in questo periodo vi è anche quello della mancanza di personale. Sul punto lo chef Vissani accusa: «Non si trova più personale nei ristoranti, il reddito di cittadinanza è una vergogna totale». In effetti, mancano migliaia di dipendenti. Dopo il lockdown tanti lavoratori hanno scelto impieghi più sicuri e meno faticosi, come denunciano rappresentanti di categoria e addetti ai lavori. Il personale della ristorazione per tornare al lavoro vuole più garanzie e stipendi più alti afferma l’altro noto chef Alessandro Borghese. La verità, come al solito, sta nel mezzo…
Approfondisci la notizia! Scopri le Short News di oggi per non perderti nessun aggiornamento del mondo Horeca.
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.